Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Poznejte naše vinařství

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Daruj lásku v lahvi: Valentýnské MéRosé
28.01.2021
Daruj lásku v lahvi: Valentýnské MéRosé
Něco jedinečného. Něco netradičního. Něco zamilovaného 💕 To je naše růžové MéRosé z odrůdy Merlot. číst celé
Nákupem vína pomáháte lesům: 5% z každého nákupu jde na Zachraňmelesy.cz
19.01.2021
Nákupem vína pomáháte lesům: 5% z každého nákupu jde na Zachraňmelesy.cz
Naše vína děláme bez chemie a s velkou úctou k přírodě. Pojďte do toho s námi. 5% z každé lahve poputuje na ochranu a obnovu českých lesů. číst celé
Vánoční vína 🎄 jak obdarovat ty, kdo mají rádi víno?
13.11.2020
Vánoční vína 🎄 jak obdarovat ty, kdo mají rádi víno?
Nechci strašit, ale Vánoce jsou tady. V obchodech už hrají koledy, na pultech jsou první kolekce a na ulicích už září vánoční výzdoba. Pojďme si to le... číst celé
Nová degustační bedýnka I LOVE CHARDONNAY
01.10.2020
Nová degustační bedýnka I LOVE CHARDONNAY
Dlouho a pečlivě jsme vybírali vína do naší nové degustační bedýnky I Love Chardonnay. Poznat by ji měli hlavně ti, kdo chtějí objevovat, ponořit se d... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vinařství Juřeník a Žďárský

S úctou k přírodě a tradici

Vinařství Juřeník & Žďárský bylo založeno námi, kamarády Robinem a Honzou. Jsme mladé moderní vinařství založené na myšlence a touze obnovit vinařskou tradici na Uherskobrodsku, kam vinaření od nepaměti patří.

Při výrobě vín se snažíme neustále posouvat, učit se novým věcem, pracovat na sobě, zlepšovat se a navyšovat jejich kvalitu. Nebojíme se experimentovat, ani se nechat inspirovat tisíce let starými metodami.

Více na jurenikzdarsky.cz

Sledujte nás na instagramu a sdílejte fotky vašeho oblíbeného vína #jurenikzdarsky

Degustace

DEGUSTAČNÍ MÍSTNOST

Otevřeno jen po předchozí rezervaci!
Dolní Valy 508
688 01 Uherský Brod

Sídlo

FAKTURAČNÍ ADRESA

Vinařství Juřeník & Žďárský s.r.o.
Předbranská 415
688 01 Uherský Brod

IČO: 293 69 649
DIČ: CZ293 69 649

© 2020 Vinařství Juřeník & Žďárský
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz