Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Poznejte naše vinařství

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová degustační bedýnka I LOVE CHARDONNAY
01.10.2020
Nová degustační bedýnka I LOVE CHARDONNAY
Dlouho a pečlivě jsme vybírali vína do naší nové degustační bedýnky I Love Chardonnay. Poznat by ji měli hlavně ti, kdo chtějí objevovat, ponořit se d... číst celé
Dvojité ZLATO z Vídně pro naše vína
28.09.2020
Dvojité ZLATO z Vídně pro naše vína
Chardonay 2018 Rezerva a Merlot 2017 Rezerva si odnesly zlatou medaili z prestižní soutěže AWC Vienna. Obstály v konkurenci těch nejlepších vín z celé... číst celé
🥚 Už jste ochutnali víno z BETONOVÉHO VEJCE?
24.08.2020
🥚 Už jste ochutnali víno z BETONOVÉHO VEJCE?
Od chvíle, kdy jsme v zahraničí poprvé ochutnali víno z betonu, hned jsme věděli, že „to vejce“ musíme mít i u nás ve vinařství.  Až natolik nás ohrom... číst celé
❤️ Kdeže Valentýn, dnes je pravý český LÁSKY ČAS
01.05.2020
❤️ Kdeže Valentýn, dnes je pravý český LÁSKY ČAS
Není lepšího pocitu, než když si sami připravíte romantickou večeři. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vinařství Juřeník a Žďárský

S úctou k přírodě a tradici

Vinařství Juřeník & Žďárský bylo založeno námi, kamarády Robinem a Honzou. Jsme mladé moderní vinařství založené na myšlence a touze obnovit vinařskou tradici na Uherskobrodsku, kam vinaření od nepaměti patří.

Při výrobě vín se snažíme neustále posouvat, učit se novým věcem, pracovat na sobě, zlepšovat se a navyšovat jejich kvalitu. Nebojíme se experimentovat, ani se nechat inspirovat tisíce let starými metodami.

Více na jurenikzdarsky.cz

Sledujte nás na instagramu a sdílejte fotky vašeho oblíbeného vína #jurenikzdarsky

Degustace

DEGUSTAČNÍ MÍSTNOST

Otevřeno jen po předchozí rezervaci!
Dolní Valy 508
688 01 Uherský Brod

Sídlo

FAKTURAČNÍ ADRESA

Vinařství Juřeník & Žďárský s.r.o.
Předbranská 415
688 01 Uherský Brod

IČO: 293 69 649
DIČ: CZ293 69 649

© 2020 Vinařství Juřeník & Žďárský
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz